Harila gruppen

- med hjerte for lokalmiljøet

Harila som tidligere gikk under "Brødrene Harila" ble etablert i 1988, men bilforretningen har sin historie helt tilbake til en hulstensfabrikk og et maskin entreprenør firma på 1950-tallet.

Harila gruppen er i dag representert i Troms og Finnmark. Hovedkontoret og moderselskap befinner seg i Vestre Jakobselv og vårt viktigste forretningsområde er salg og vedlikehold av Toyota (siden 1967), Lexus (siden 2006) og Volvo (siden 2014).  Våre bil anlegg finnes i Alta, Bardu, Hammerfest, Finnsnes, Tromsø og Vestre Jakobselv.

Harila`s øvrige forretningsområder er innenfor bilutleie som Avis agent (siden 1979), forretnings eiendommer gjennom Harila Gruppen Eiendom AS (siden 1990), YX bensinstasjon med pakkeutlevering under Harila AS avd V.Jakobselv, samt en av Finnmarks største POWER butikker lokalisert i Vadsø sentrum.

Konsernet har en årlig omsetning på rundt 500 mill og huser ca 200 medarbeidere.

Toyota har vært Norges mest solgte bilmerke i mange år på rad og en rekke av våre modeller er blant Norges mest populære bilmodeller. I tillegg har Toyota forhandlerne og importøren blitt tildelt ”kundetilfredshetsprisen” for ”mest fornøyde kunder” uansett bransje i Norge flere ganger. Toyota er i en spennende fase med mange nye modeller og med enda sterkere satsning i Norge og Europa.

Lexus Tromsø er verdens nordligste forhandler av Lexus, er lokalisert med bilutstilling i Skattørvn 44, Tromsø. Deres salgs område er fylkene Nordland, Troms og Finnmark.

Volvo ble en del av Harila 16. juni 2014. Offisiell åpning som Volvo forhandler i Finnmark  11.februar 2015.

Harila`s bilbutikker er ISO 14001 miljøsertifisert.

Nyheter

Nyheter

Bilutleie - 907 49 000

Bilutleie - 907 49 000

Harila driver AVIS bilutleie i Troms/Finnmark. Vi har utleiestasjoner i Alta, Bardu, Finnsnes, Hammerfest, Lakselv, Vadsø og Vestre Jakobselv. Utvalget av kjøretøytyper som er fast stasjonert på det forskjellige stedene…

Harilas Miljøpolitikk