Velkommen til Hybriddager 15.-24. mars

En hybrid fra Toyota er like komfortabel å kjøre som å eie. Den er selvladende, stillegående og leveres med trinnløst automatgir som sikrer helt jevn akselerasjon. Nå er det Hybriddager, med ekstra gode priser på alle våre hybrider.

SELVLADENDE:
Lader mens du kjører

STILLEGÅENDE:
Elektrisk halvparten av tiden

JEVN AKSELERASJON:
CVT automatgir er standard

Auris Touring Sports Hybrid

Fra 325 000,-*
Privatleie  3 467,-/md.*

Inkludert i prisen: Vinterhjul, metallik lakk og gummimatter

Auris Touring Sports er en stasjonsvogn du kan glede deg til å kjøre. Modellen tilbys med Toyotas kjente hybridteknologi og med forskjellige bensinmotorer slik at du kan finne den motoriseringen som er perfekt for deg.

Yaris Hybrid Auto Active Go

Fra 244 900,-*
Privatleie   2 317,-/md.*

Inkludert i prisen: Vinterhjul, metallik lakk og gummimatter

Den nye Yaris har noe smittsomt forfriskende over seg. Den kommer i attraktive lakkfarger, har moderne linjer og avansert utstyr som ikke bare sikrer en komfortabel kjøreopplevelse uten stress, men den gjør også selv hverdagens kjøreturer til en god avveksling.

Toyota C-HR

Fra 325 900,-*
Privatleie 2 846,-/md.*

Inkludert i prisen: Vinterhjul, metallik lakk og gummimatter

Med sitt særpregede crossover-design og spennende hybridteknologi, er den helt nye Toyota C-HR som skapt for en moderne, aktiv livsstil. Finn deg til rette bak rattet i den nye Toyota C-HR.

Hybrider fra Toyota har god framkommelighet, blir varme i en fei og starter lett i kulda. 

” Jeg har aldri hatt problemer med å komme meg opp og fram. Rett og slett en skikkelig god bil på vinteren.”

- Catharina, Drammen, Yaris

Takket være et intelligent antispinnsystem og en helt spesiell girkasse har Toyotas hybrider svært god framkommelighet på glatt føre.

“Varmeapparatet er utrolig bra. Det handler om smart teknologi. De sender kjølevæska til eksosanlegget og drar nytte av varmen derfra."

- Tom Arne, Kløfta, Toyota C-HR

Hybridene er utstyrt med en eksosvarmegjenvinner som fungerer som en varmepumpe. Det betyr raskt varm bil og lavere drivstofforbruk.

“Å få start på en Toyota i kulda har jeg aldri hatt noen problemer med – de starter alltid. Hybriden er ikke noe unntak, starter alltid på første forsøk, samme om det er 30 blå.”

- Tom Arne, Kløfta, Toyota C-HR

Med en kraftig startmotor og hybridbatteriet som startbatteri, starter Toyotas hybrider på første forsøk, også i 30 minus.